Ускршњи вашар – У сусрет најрадоснијем празнику – Ускрсу

Последњи радни дан, 25. април, непосредно пред пролећни распуст, обележен је у нашој школи у духу предстојећег празника – Ускрса. Наиме, највреднији ученици наше школе у сарадњи са наставницама српског језика, реализовали су пригодан програм поводом ускршњих празника. Организован је Ускршњи вашар који је садржао, симболично, радионицу фарбања и украшавања јаја, изражајно казивање стихова ученика од петог до осмог разреда, као и уживање у певању традиционалних песама у извођењу талентованих ученица наше школе, а све уоквирено звуцима хармонике.

Целокупан програм испратили су ученици нижих и виших разреда, у пратњи својих учитеља и наставника, који су употпунили својим присуством и аплаузом Ускршњи вашар. Шаренило јаја, музика, лепота деце, радост и осмеси на њиховим лицима остали су и након приредбе у школском атријуму. Школско звоно, наједном, огласило је крај читавог програма, али и још једног тромесечја, као и почетак распуста, којем се неизмерно ученици радују.

Уз жеље да срећу и добро здравље донесе предстојећи Ускрс, као и напредак и радост на свим пољима, поздравили смо се накратко са ученицима, до почетка следећег тромесечја.