Упутство за коришћење платформе за учење Едмодо

Поштовани ученици и родитељи,

Уколико приступате платформи за учење Едмодо на којој се одвија настава неких наставних предмета то можете учинити на три начина:
1. Логовањем путем корисничког имена и шифре које вам је наставник већ креирао и проследио преко учитеља или одељењског старешине. У том случају идете на опцију LOG IN и не треба да се региструјете, већ само улогујете и тада директно улазите у групу за дати предмет.

2. Путем линка који сте добили од наставника – у том случају се региструјете (ако већ нисте регистровани), а затим отварате линк који сте добили до групе. Када вам наставник одобри приступ групи можете приступити материјалима.

3. Путем КОДА (шифре) групе, коју вам је проследио наставник и у том случају се региструјете (ако већ нисте), затим идете лево на опцију – Join a Group – у празно поље које се појави унесете код и одаберете опцију Join.

За први начин приступа платформи који је најлакши за најмлађе ученике направљено је упутство које су учитељи проследили родитељима, те вас молимо да га проучите. У сваком случају, ако имате проблема са приступом можете се обратити наставнику или одељенском старешини који вам је проследио упутства. Сви материјали на платформи Едмодо остају трајно и можете им приступити у свако доба и у будућем периоду, тако да ће вас чекати ако вам је потребно мало времена за сналажење.