Početak drugog polugodišta

Početak drugog polugodišta

Početak drugog polugodišta

– Drugo polugodište u školskoj 2021/22. godini, počeće u ponedeljak, 24. januara 2022. godine.
– Učenici od 1. do 4. razreda u matičnoj školi i svim izdvojenim odeljenjima pohađaju nastavu neposredno u školi, svakog dana, prema utvrđenom rasporedu.
– Učenici od 5. do 8. razreda u Batočini (sva odeljenja) i Badnjevcu (5, 7. i 8. razred), pohađaju nastavu prema kombinovanom modelu – podeljeni u dve grupe (A i B grupa). Informacije o podeli odeljenja na grupe i vremenskoj dinamici, kombinovanog modela nastave, učenici i roditelji dobiće od razrednih starešina. (U prvoj nedelji drugog polugodišta A grupa odeljenja, ponedeljkom i sredom nastavu pohađa u školi, a utorkom i petkom nastavu prati od kuće, onlajn. B grupa odeljenja, nastavu pohađa u školi utorkom i petkom, a ponedeljkom i sredom, nastavu prati od kuće, onlajn. A i B grupa odeljenja u narednoj nedelji (od 31.01.) se rotiraju u smislu dolaska u školu i praćenja nastave od kuće)
– Učenici u Brzanu (od 5. do 8. razreda), kao i učenici u 6. razredu u Badnjevcu pohađaju nastavu bez podele na grupe, svakodnevno u školi prema utvrđenom rasporedu.
– Od ponedeljka, 24. januara, učenici u Batočini i Brzanu pohađaju nastavu u dve smene, i to:
– Učenici od 1. do 4. razreda, pohađaju nastavu u prepodnevnoj smeni, sa početkom od 7.45 časova.
– Učenici od 5. do 8. razreda pohađaju nastavu u popodnevnoj smeni, sa početkom od 12.30 časova.
– Za sve učenike koji putuju prevoz je kao i do sada, sa istom satnicom dolaska i odlaska autobusa.