Један хобитски дан – остварен ученички сан

Један хобитски дан – остварен ученички сан

Један хобитски дан – остварен ученички сан

Прва недеља октобра традиционално је обележена Дечијом недељом и бројним активностима које треба треба да истакну дечију машту и креативност. У потрази за чудесним и магичним светом фантастике, завирили смо у несвакидашњи свет хобита. Ученици петог разреда, посетили су колибу Билбоа Багинса и учествовали у занимљивој авантури истраживања чувене Багинсове куће. Њихов боравак у колиби праћен је истраживачким радом који је спојио знања стечена на часовима књижевности, жељу за авантуром и радозналост.

Захваљујући предусретљивости наших домаћина који су нам широм отворили врата парка ,,Бора лавиринт“, петаци наше школе добили су, на самом почетку Дечије недеље, посебан поклон. Ново искуство које само доказује да је најлакше учење – учење кроз игру, што је још једном потврдио и овај посебни час српског језика и књижевности.

У нади да су наши млади истраживачи пронашли одговоре на сва постављена питања, наставићемо своју истраживачку мисију, читајући и истражујући кроз нове изазове романа ,,Хобит”, као и других романа који нас чекају да упловимо у њихов свет.