Теодора Стојановић – Ђак генерације ОШ ,,Свети Сава” Баточина у школској 2023/2024. години

Теодора Стојановић – Ђак генерације ОШ ,,Свети Сава” Баточина у школској 2023/2024. години

Теодора Стојановић рођена је у Крагујевцу  7. јануара 2010. године. Рођена је у породици Стојановић, као прво дете Санеле и Ивана Стојановића и старија сестра брата Николе, који јој пружају велику подршку у раду. Од раног узраста Теодора показује велику радозналост и жељу за учењем и стицањем нових знања и искустава. У млађим разредима она постаје редован такмичар из бројних предмета, нарочито из математике, и постиже запажене резултате.

И у старијим разредима њен рад и залагање настављају да иду узлазном путањом. Нижу се такмичења и високи пласмани на такмичењима из математике, биологије, хемије, српског језика и књижевности.Њена учитељица и наставници препознају њен таленат и пружају јој велику подршку у раду.

Поред школских обавеза, Теодора проналази време и за спорт. Активан је члан Одбојкашког клуба “Слога 2016”. Радо учествује и у бројним манифестацијама и ваннаставним активностима које школа организује. Учествује и у раду Ученичког парламента, а на такмичењу из предузетништва, са својим тимом, осваја једну од главних награда. У оквиру Erasmus + пројекта путује у Пољску и са поносом представља нашу школу и у иностранству.

Теодорин циљ је да настави своје школовање у Крагујевцу у Средњој медицинској школи “Сестре Нинковић” у оквиру смера фармацеутски техничар.

Својим изузетним постигнућима, залагањем и карактером, Теодора заслужно носи титулу Ђака генерације и представља понос наше школе и инспирацију млађим генерацијама. Желимо јој да и у даљем школовању настави да ниже успехе.