Наталија Митровић

Наталија Митровић рођена је 23. децембра 2005. године у Лесковцу. Кћи је Снежане Митровић. Са првим Наталијиним корацима, видело се да је она радознало и креативно дете са потребом да константно истражује, открива и упознаје свет.

Полазак у школу Наталији отвара могућности и да развија своје таленте. Скоро подједнако успешно почиње да се бави спортом, глумом, учењем језика и науком. Убрзо почињу да се нижу награде и прва признања за постигнуте резултате на бројним републичким такмичењима и смотрама. Велике успехе Наталија остварује на пољу математике, хемије, физике, билогије, техничког и информатичког образовања.

Све време, Наталија не запоставља ни своју креативну црту. Кроз свој хоби, показује и предузетничке способности, покрећући своју рекламну страницу. Велики рад, постигнућа и увек примерно владање, условили су да Наталија буде проглашена Ђаком генерације ОШ „Свети Сава“ и учини нашу школу врло поносном.

Сада је Наталија средњошколка, ученица одељења ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику у Првој крагујевачкох гимназији. Верујемо да је много успешна и у гимназији и да ће се о њеним резултатима тек причати.