Компанија Грах Аутомотиве даривала нашим ученицима школски прибор

Компанија Грах Аутомотиве даривала нашим ученицима школски прибор

Компанија Грах Аутомотиве даривала нашим ученицима школски прибор

Важност подршке образовању својим гестом показала је компанија Грах Аутомотиве пруживши симболичан допринос образовању, односно ученицима наше школе којима је помоћ потребна. Ова великодушна донација у виду школског прибора обезбедила је пакетиће за 65 основаца, од I до VIII разреда, у матичној школи у Баточини и свим издвојеним одељењима. Ова иницијатива представља леп подстрек за почетак нове школске године. Сваки пакетић је пажљиво припремљен и садржи школске потрепштине у виду свезака, оловака, бојица и осталог неопходног материјала за учење.

Образовање је кључна компонента сваког друштва и од изузетне је важности што постоје фирме у нашој локалној заједници које препознају значај помоћи деци које се породице суочавају са економским изазовима.
Циљ оваквих акција јесте помоћ али и потенцијална инспирација за друге компаније да следе њихов пример и препознају своју улогу у изградњи бољег друштва.
Ми, као образовна установа, родитељи и ђаци изражавамо велику захвалност компанији Грах Аутомотиве на њиховој великодушној донацији. Ова акција ће имати дубок и позитиван утицај на 65 основаца. Овај гест компаније Грах Аутомотиве јасно показује да се друштвена одговорност може манифестовати кроз конкретне акције које директно утичу на бољитак заједнице. Kроз ову иницијативу, школски прибор постаје алат за обликовање будућности наших ђака, који ће им помоћи да успешније савладају градиво и материју која их чека у новом разреду.