Завршни дан прве мобилности Еразмус пројекта ,,Skill by skill up to success”

Завршни дан прве мобилности Еразмус пројекта ,,Skill by skill up to success”
Координатор пројекта из Португала побринуо се да завршни дан прве мобилности протекне у активностима на отвореном. За ову прилику је ангажован тренер за Геокечинг, Фернандо Кошта, који је учесницима давао детаљна упутства како да помоћу истоимене апликације пронађу посебно означена места у природи и на њима специјалне кутије са порукама. У току те активности, наставници су посетили прелеп крајолик у околини места Цинфаес, реке, планину и локалну луку.
У наставку дана, учесници су посетили видиковац, са којег се пружао предиван поглед на цео крај, а затим су добили симболичне сувенире за труд током Геокечинг активности.
Нешто касније одржан је формалан састанак где су договорени детаљи наредних активности са учесницима, еТвининг кораци, као и датум следеће мобилности која ће се одржати у Пољској и где ће са наставницима бити и неколико ученика из сваке школе.
Директор је на крају дана учесницима мобилности поделио сертификате и исказао жељу да посети Србију. Било је ово фантастично искуство, препуно нових сазнања и искустава и сви запослени су учинили да боравак у њиховој школи буде срдачан и за памћење.