Атлетски митинг “СОКО 2021.” Баточина

Атлетски митинг “СОКО 2021.” Баточина

Подстакнути успесима наших ученика на државном првенству из атлетике организовали смо атлетски митинг за ученике од 3. до 8. разреда.

У сарадњи са Спортским удружењем “СОКОЛИЋИ” дана 7.06.2021. године са почетком у 10 часова одржан је  атлетски митинг “СОКО 2021”.

На теренима основне школе “Свети Сава” у Баточини ученици су се такмичили у тркачким и бацачким дисциплинама подељени по полу и узрасним категоријама. Млађи учесници такмичења трчали су на 60м и бацали вортекс у даљ, док су њихови старији другари трчали на кратке и дуге стазе и бацали куглу.

Атмосфера је била одлична, уз одлично време и расположене такмичаре и навијаче. Било је и смеха и суза, због постигнутих успеха и резултата. Спортско удружење “Соколићи” уступило нам је за такмичење њихове реквизите и припремило дипломе за све учеснике такмичења као и медаље за три првопласирана ученика у свим категоријама.

Овим путем захваљујемо се свим учесницима, њиховим учитељицаам на сарадњи, наставници Стоји на подршци и уручивању медаља, приправнику Владимиру Радаковићу за помоћ у реализацији и наставници Биљани Милановић на ангажовању њеног удружења.

У нади да ова манифестација постане традиција и да на најлепши начин завршимо школску годину, шаљемо вам СПОРТСКИ ПОЗДРАВ.